Inspiratie pentru acasa, Tendinte Mobila

8 Martie si Nord Arin

Cateva cuvinte despre 8 martie – Nord Arin

De unde 8 martie?

Putini stiu ca data de 8 martie marcheaza, de fapt, o comemorare. In urma cu peste o suta de ani, intr-un incendiu dintr-o fabrica din New York, si-au pierdut viata numeroase muncitoare. Angajatele fabricii americane de textile au declansat un protest fata de conditiile de munca, iar initiativa lor a fost punctul de plecare pentru fixarea datei de 8 martie ca fiind „Ziua Internationala a Femeii”.

Femei care protesteaza in New York

Remarcam femeile puternice din trecut si prezent, femeile curajoase si demne care au luptat pentru libertate, respect, egalitate si principii.

Daca femeile sunt sarbatorite cu flori si ciocolata, martisorul daruit de Nord Arin este colectia care aduna toate calitatile unei femei: simplitate, linii elegante si fine, naturalete si respect, mister. Toate acestea adunate intr-o colectie unica… Berna.

  Mobila de living Berna

 

Este o mobila creata integral din lemn masiv de stejar, insufland o personalitate puternica oricarui camin.

De la femei am invatat ca pentru a arata minunat avem nevoie de multe ore de ingrijire, de aceea mesterii nostri trateaza lemnul cu o ingrijire aparte. Finisarea lemnului se realizeaza cu delicatete utilizand uleiuri naturale, lacuri pe baza de apa si ceruri de protectie care ofera o atingere catifelata.

Colectia Berna

Colectia este formata din sase articole de mobilier. Particularitatea care aduce un plus de eleganta si rafinament, multumind pana si cele mai pretentioasa gusturi este reprezentat de sistemul de deschidere a usilor unde am utilizat tehnica prin frezare aducand in evidenta aspectul usor rustic din care acestea au fost create.

Mobila sufragerie, bufet Berna  

Noi, cei de la Nord Arin , sustinem faptul ca,  aceasta colectie ar da un aer primavaratic in oricare din incaperile casei tale. Este potrivita pentru living, bucatarie, insa iti poate personaliza la fel de bine si biroul. Te lasam pe tine sa decizi locul ideal in functie de nevoile tale si ale caminului tau.

Asadar, in aceasta zi speciala, Nord Arin va este alaturi prin acordarea unui discount de -35% pentru colectia Berna care poarta semnatura complexitatii feminine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *